SLANA TORTA! Režu se deblje šnite ili kocke.... jer se traži komad više

Torta se može jesti sama,a može biti kao prilog nekom mesu,pogotovo pečenom.Ja sam ju servirala uz pečenu prasetinu/hladnu/.Ukasiti je možete,a i ne morate,samo ju možete posuti ribanim sirom.
SASTOJCI
18 šnita tosta /kruha/
4 dcl kiselog vrhnja
4 dcl majoneze
4 jaja tvrdo kuhana
5 kom kis.krastavaca /srednje veličine/
30 dkg kuhane šunke
3 žice kečapa

20 dkg svježeg kravljeg sira
15 dkg sira tvrdog/za naribat/

PRIPREMA
1.
Kupite tost /od bijelog kruha/.Potrebno je 18 šnita tosta.Sa svake šnite odrezati koricu.Iako je u biti i nema,postoji ona smeđa boja kruha na rubovima svake šnite,pa nju reba tanko,tanko odrezati...
2.
Kiselo vrhnje i majonezu izmješati zajedno i podijeliti na tri jednaka dijela-u tri posude.
3.

U prvi dio dodaj 4 kuh. jaja i 5 kis.krastavaca sitno izrezanih ili naribanih na krupni ribež/kao za jabuke/... Sve izmješati.
4.
U drugi dio dodati šunku,sitno rezanu ili  naribanu i 3 žlice kečapa.Sve izmješati.Može se još po želji dodato u tu smjesu mljev.bibera i origana.
5.
U treći dio dodati dobro izrađeni sviježi kravlji sir.
Sve izmješati.
6.
Sad kad imamo sva tri fila krećemo sa slaganjem i filovanjem.

7.
Složimo 6 šnita tosta i namažemo ih sa prvim filom.
8.
Zatim na to položimo drugih 6 šnita tosta i premažemo sa drugim filom.

9.
Zatim na to složimo trećih 6 šnita tosta .

10.
I njih permažemo sa trećim filom.Fila ima dovojno,pa se može i malo okolo premazat.

11.
Tortu po mogućnosti raditi dan prije da se fino namoči tost sa svim filovima i da se torta stegne/naravno u frižideru/.Prije posluživanja tortu posuti sa sitno ribanim tvrdim sirom i ukrasiti po želji ...

Posluživanje
Tortu slagati u nekoj posudi/staklenoj ćetvrtastoj/,može se i iz posude posluživati tj. rezati,a može se i izvaditi/pažljivo/sutra dan na tacnu i ukrasiti.Režu se deblje šnite ili kocke....

http://www.coolinarika.com/