MESNA ŠTUCA U LISNATOM TJESTU

Idealan nedeljni ručak

SASTOJCI
1 kg mljevenog mesa
2 jaja
4 žlice mrvice od kruha
4 žlice mljeko



Persin
Luk
sol
2 hrenovki
tikvice
sir



PRIPREMA
1. Mljeveno meso promješati sa jajima, mrvicama od kruha, mljekom, nasjeskanim lukom i peršinom, paprom, posoliti (ja stavim i malo umaka od soje).

2. Prozorno folijo nauljiti. Masu porazdeliti po foliji. Nanju staviti hrenovke i manje tikvice ( ako imate večju, treba je razrezati  na manje djelove).

3. Po vrhu naribati sir. Uz pomoč folije zarolati u ruladu. Ruladu zaviti u listnato tjesto, staviti jo u pekač, na kojeg se da peki papir i je namazati maslacem.  Peče se na 170  C približno 1 uro. Onda sam izklopila pečnicu i pustila još  cca. 15 min.

Izvor: coolinarika.com