Panirani riblji fileti iz pecnice! Ovo preukusno jelo je gotovo za pola sata a svi ostanu pafff! Sočna iznutra, hrskava izvana
Riba spremljena na ovaj nacin je predivnog okusa,socna iznutra,hrskava izvana! |
6 ribljih fileta fileti ribe (u mom slucaju bakalar)
3 solje(2.5 dl solja) corn flakes
1 kasika Dijon senf
1/2 solje jogurta
1 kasikica bijelog luka u prahu
1/2 solje brasna
1/2 kasikice soli
1/4 kasikice bibera
2 kasike maslinovog ulja
PRIPREMA
1.
Stavite corn flakes u vrecicu i zdrobite ga ,ali ne jako sitno ,oklagijom.
2.
U posudicu stavite senf,jogurt i bijeli luk u prahu i umutite malom pjenjacom ili viljuskom.
3.
U tanjur stavite brasno,sol i biber i dobro promjesajte.
4.
Sad uzmite filete ribe,malo je properite i prosusite kuhinjskim papirom.Uvaljajte u brasno,pa u smjesu od senfa i jogurta,pa na kraju dobro uvaljajte u corn flakes
5.
Uzmite tepsiju,podlozite je papirom i poslazite panirane filete i prelijte ih sa malo maslinovog ulja.
6.
Pecnicu ugrijte na 220* i pecite filete oko 20 min ili zavisno od debljine fileta!
Posluživanje
Posluzite uz przene krumpirice,kecap ili vama omiljeni dip i naravno svjezu salatu!
http://www.coolinarika.com/