Prefini cokoladni kolacic koji se brzo i jednostavno priprema…
SASTOJCI
Biskvit
• 4 jaja
• 11 žlica šećera
• 1 dl ulja
• 1 dl mlijeka
• 12 žlica brašna
• pola praška za pecivo
• 2 žlice kakaa
Krema
• pola litre mlijeka
• 2 žlice gustina
• 1 žlica brašna
• 10 žlica šećera
• 10 dag kokosovog brašna
Čokoladna glazura
• 10 dag čokolade
• 5 dag margarina
PRIPREMA
Biskvit
Istuci jaja sa secerom, dodati ulje i mlijeko, zatim brašno i prašak za pecivo.
Podijeliti u dva dijela, u jedan dio kakao.
Od sastojaka za kremu iskuhati kremu.Prvo zapecite tamni biskvit, al dosta, zatim izlijte kremu, pa svjetli biskvit.Kad se kolac ohladi, na njega prelijte glazuru.
Izvor: http://www.coolinarika.com/
