Pages

RUČAK ZA PRSTE POLIZAT A SA BELIM MESOM SE NEMOŽE POGRIJEŠITI



Sastojci
2 filea pileceg belog mesa
2oo gr kackavalja
300 gr suvog vrata
1 kom pavlaka

2 kom jaja
3 cena belog luka
5 kasika senfa

Priprema
1.
Snicle izlupati i vrlo malo posoliti, poredjati u podmazan vatrostalni ili djuvec pleh.
2.
Premazati senfom i dobro izgnjecenim belim lukom.
3.
Preko senfa narendati kackavalj.
4.

Poredjati suvi vrat, opet premazati senfom, sada poredjati kackavalj u listicima.
5.
Izmutiti jaja i pavlaku i preliti preko kackavalja.
6.
Bajadaru peci 30 min na 200°. Ostaviti da se ohladi i seci kao bajaderu.
7.
Ako ne mozete cekati da se ohladi secite na kocke i sluzite uz salatu.