SASTOJCI
Biskvit
• 7 belanca
• 7 kasika secera
• 7 kasika brasna
• 1/2 prasak za pecivo
Krema
• 7 Zumanca
• 7 kasika secera
• 7 kasika brasna
• 700 ml mleka
• 1 vanilni secer
• 250 g Margarin
• 2 kesice Slaga za premazati odozgo
Preliv biskvita
• 400mlToplog mleka
PRIPREMA
1. Umutiti 7 belanca sa 7 kasika secera, pa dodati 7 kasika brasno, 1/2 prasak za pecivo.
Ispeci biskvit i ostaviti da se ohladi.
Krema
2. Umutiti sve sastojke za kremu osim margarin, pa kuvati dok ne dobije potrebnu gustinu.
Kada se krema ohladi sjediniti sa margarinom.
3. Hladan biskvit preliti toplim mlekom i ostaviti da upije svo mleko, pa onda preliti kremu preko biskvit, pa slag na kremu i ostaviti da se dobro ohladi.
Izvor: http://www.coolinarika.com/