SASTOJCI
5kg visanja bez kostica
1kg secera
1kesica konzervansa
PRIPREMA
Oprane visnje ocistite od kostica pa ih onda izmerite. Potrebno vam je 5kg.
U visnje stavite secer i konzervans i promesajte.
Ostavite da otstoje 24 sata. U medjuvremenu promesajte jednom ili dva puta...
Po isteku 24 sata, visnje , zajedno sa sokom , sipajte u pripremljene tegle , do vrha, i zatvorite poklopcem.
To je sve !
Proveren mnogo puta, savrseno jednostavan i praktican nacin cuvanja visanja.
Izvor:https://www.coolinarika.com
5kg visanja bez kostica
1kg secera
1kesica konzervansa
PRIPREMA
Oprane visnje ocistite od kostica pa ih onda izmerite. Potrebno vam je 5kg.
U visnje stavite secer i konzervans i promesajte.
Ostavite da otstoje 24 sata. U medjuvremenu promesajte jednom ili dva puta...
Po isteku 24 sata, visnje , zajedno sa sokom , sipajte u pripremljene tegle , do vrha, i zatvorite poklopcem.
To je sve !
Proveren mnogo puta, savrseno jednostavan i praktican nacin cuvanja visanja.
Izvor:https://www.coolinarika.com