Bolno iskustvo jedne žene :(

Bolno iskustvo jedne zene:
Jednog dana upoznala sam jednog divnog gospodina i zaljubila se. Kada je postalo jasno da ćemo se vencati, odlučila sam da prestanem da jedem pasulj. Nekoliko meseci kasnije, na moj rođendan, pokvario mi se auto dok sam se vraćala kući sa posla. S obzirom da sam živela na selu, pozvala sam muža i rekla mu da ću zakasniti, jer sam morala ići peške kući.
Idući tako, uz put sam naišla na jednu malu krčmu iz koje se širio miris pasulja i ja jednostavno nisam mogla da odolim.


Pošto sam imala pred sobom još kilometre i kilometre, pretpostavila sam da ću se putem osloboditi svih nuspojava dok ne stignem kući.
Ušla sam u krčmu i za čas posla sam „sredila“ tri porcije pasulja. Kada sam nastavila sa pešačenjem, potrudila sam se osloboditi sav gas. Kada sam stigla, moj muž je bio radostan što me vidi i veselo je rekao:
– Draga, imam iznenađenje za večeru!
Zatim mi je stavio povez preko očiju i odveo me do stolice za sto gde je večera. Sela sam i baš kad je hteo skinuti povez, zazvonio je telefon. Naterao me da mu obećam da neću dirati povez dok se ne vrati i otišao da se javi na telefon.
Pasulj koji sam pojela je još uvek radio i pritisak je postao nepodnošljiv, tako da sam iskoristila priliku dok se moj muž ne vrati, nagla se na jednu stranu i ‘pustila’ jedan. Ne samo da je bio glasan, nego je i smrdeo kao kada kamion s đubretom, prolazeći pored pilane, pregazi tvora. Uzela sam salvetu s krila i žustro oduvala smrad.

 
Zatim sam se nagla na drugu stranu i odvalila još tri. Smrad je bio gori od kuvanja kupusa. Načulivši uši na telefonski razgovor u susednoj sobi, nastavila sam ovako da nižem narednih nekoliko minuta. Zadovoljstvo je bilo neopisivo.
Kada je pozdravljanje preko telefona označilo kraj moje slobode, učinila sam još nekoliko brzih kružnih pokreta salvetom da oduvam sve, vratila salvetu na krilo i uz osećaj zadovoljstva i olakšanja, spustila ruke na krilo.
Lice mi je sigurno odavalo najneviniji moguć izraz kada se moj muž vratio i ispričao što se tako dugo zadržao. Pitao me jesam li virila, a ja sam ga uverila da nisam.
U tom trenutku, skinuo mi je povez i dvanaest gostiju koji su sedili za stolom u glas je uzviknulo:
– SRECAN ROĐENDAN!
Pala sam u nesvest.