Pages

MEKSIČKA SALATA SA TORTILJA ČIPSOM

Ako volite ljuto, i kukuruzni tortilja čips, sigurno će vam se dopasti! 

SASTOJCI
1 pileće belo meso, skuvano, ohlađeno, sitno iseckano
8 pečenih paprika, oljuštenih, iseckanih na kockice
300 - 400 gr skuvanog kukuruza šećerca



2 kese ljutog meksičkog tortilja čipsa (izlomljenog rukama), i još bar jedan paket za serviranje
1 velika kašika kisele pavlake
150 - 200 gr majoneza
so, biber



PRIPREMA
1. Sve sastojke izmešati u činiji, i staviti u frižider da se dobro ohladi pre serviranja. Ako je pravite dan ranije, nemojte odmah dodati izlomljeni tortilja čips. Treba ga dodati pred služenje, jer je fantastičnog ukusa kad je krckav, umesto raskvašen.

2. Pavlaku i majonez dodati po potrebi, samo da povežu sastojke. Servirati je sa još čipsa u činijici, a mi smo je dodatno posipali ljutom tucanom paprikom... Fantazija ukusa!

Izvor: coolinarika.com