Istopite SALO NA STOMAKU i zategnite kožu pomoću folije i samo jednog sastojka!


Da biste bili zdravi, potrebno je da održavate normalnu kilažu. Ako želite smršati, potrebno je da se zdravo hranite i redovno krećete. Izbacite iz upotrebe neprirodne gazirane sokove i ostala pića, masne i preslane hrane.


smrsajte-folija
Zapamtite, sa debljinom dolaze sve bolesti. Velika je vjerovatnoća da ćete mladi dobiti srčane tegobe, dijabetes ili srčani ili moždani udar.

A da ne govorimo o tome da ćete i bolje izgledati kada kilažu dovedete u normalno stanje. Zpamtite, nećete sršati ako se izgladnjujete i preskačete obroke (posebno doručak). To vam može samo dati kontra efekat i povećati rizik od nastanka dijabetesa.

Uz zdravu ishranu, fizičku aktivnost, mogu vam pomći prirodni sokovi.Mnogi prirodni sokovi jačaju imunitet i liječe rak,a uz to su jako ukusni.

Osim toga, ovdje ćemo vam ponuditi još jedno učinkovito rješenje, tj da koristite foliju koju ćete staviti na sebe i koja će potaći znojenje (naravno, trebate se kretati, usisavajte, hodajte..)


SASTOJCI
1 mala kašika svježe ribanog đumbira ili đumbira u prahu
Plastična folija
Peškir
Elastični zavoj
Primjena:

Potopite peškir u toploj vodi i malo obrišite po područjima stomaka. Zatim nanesite đumbir , držite jedno 5 minuta, zatim preko stavite foliju.

Omotajte oko sebe, ne prejako. Zatim na foliju stavite elastični zavoj. Trebalo bi da sve to na vama stoji jedno 5 sati, a u toku tog vremena budite aktivni, krećite se, usisavajte i tako. Uklonite ga na vrijeme, ne nosite predugo.

Izvor:http://www.moj.ba