SRBINU SU RUSKI MONASI OTKRILI TAJNU: Ovo je lek ZA SVE BOLESTI iz poznatog manastira! I JEDNOSTAVAN JE!

Došli smo do revolucionarnog otkrića koje je opšte poznato u Rusiji, ali o kome se kod nas ne zna toliko. Postoji pet jednostavnih koraka koji garantuju savršeno zdravlje


21. je vek, tehnologija napreduje, olakšali smo sebi život maksimalno,izmislili smo veštačku inteligenciju, putovali na Mesec... Međutim, živimo u vremenu kad je sve više bolesti, kada rak hara, a deca umiru od teških oboljenja. Kako je to moguće? Postoji toliko lekova, a mi suštinski sebi nismo uspeli da pomognemo.

Svedoci smo i sve većeg broja nadri lekara, koji će nam ponuditi alternativni način lečenja. Čini se da se i svet produhovio, pa sve češće nailazimo na ideje da pravilnim primenama raznih tehnika i pozitivnim razmišljanjem možemo sprečiti probleme i bolesti da prodru u naš život. Međutim, i dalje bolesti haraju svetom i nanose nam toliko muka.


Zašto NIKAD ne smete da spavate s mokrom kosom? 
 Došli smo do recepta za koji tvrde da može sprečiti uzroke svih bolesti. Da, baš svih, i onih najtežih. Ono što u ovoj priči zapanjuje, jeste njegova jednostavnost. Neće vam trebati hiljade dolara, egzotična putovanja i posete raznim guruima, kao ni pregledi u moderno opremljenim bolnicama.

Naime, izvor koji je želeo da ostane anoniman, podelio je sa nama svoje iskustvo, do koga je došao na drugom kraju planete.

Reč je o čoveku koji je inženjer, i živi i radi u Moskvi već deset godina. Kako su Rusi poznati kao izuzetno religiozan, pravoslavan narod, tako u Rusiji postoji veliki broj crkava i manastira koji odišu snažnom duhovnošću. I naš izvor je odvojio vreme da poseti poznati ruski, Borovski manastir, i porazgovara sa sveštenikom koji je mnogima pomogao svojiim savetima i receptima za zdrav život.

Nemojte prebrzo suditi, ovo nije priča o duhovnom prosvetljenju, već ima naučnu osnovu. Tako, naš izvor je razgovarao sa sveštenikom, koji mu je dao praktične savete kako da održi savršeno zdravlje, i potom sve to naučno proverio. Reč je o nekoliko namirnica koje svako ima u kući, a za koje nismo ni svesni koliko su zapravo lekovite. Spisak i recepti izgledaju ovako:


Mislite da spavate PRAVILNO? Ovih 9 stavki će vam promeniti život i SAN!
 1) Soda bikarbona. Jednom dnevno treba razmutiti jednu ravnu kafenu kašičicu sode bikarbone u čašu vode i popiti. Ali, ovde se mora obratiti pažnja na to da je soda jestiva, odnosno, da ne sadrži aluminijum u sebi, tako da ju je najbolje kupiti u apoteci. Za početak nije loše krenuti sa manjom dozom, sa pola kašičice. Ovo bi najbolje bilo raditi uveče.

2) Hidrogen peroksid 3%. Tri do pet kapi ove supstance treba razmutiti u jednu čašu vode i popiti. To je najbolje raditi ujutru.

3) Zeleni čaj. Jednu šolju ovog čaja, koji je proglašen za najzdraviji napitak na svetu, treba popiti svakog dana.

Izvor:http://www.espreso.rs/