OVO ZAISTA DJELUJE: JEDNOSTAVAN I BRZ NAČIN DA PRIVUČETE NOVAC U KUĆU!


Mnogi ljudi rade i trude se, ali i dalje imaju finansijskih problema. Jesi li ti jedan od tih ljudi? Radite dan i noć i još uvijek nemate novca? Možda je problem skriven u energetskom sektoru.


To se događa kada je nestabilan tok energije novca, i povremeno blokiran. Ako želite da ga stabilizujete preporučuje se poseban pokret ”mudra”. U budizmu i hinduizmu mudra se koristi
stoljećima, a posljednjih nekoliko godina uživa veliku popularnost. Efekt je zaista nevjerovatan!

Ova mudra osigurava redovan protok energije i materijalnog blagostanja.. Prihodi će stići jednako, koliko vam je potrebno. Ni više, a ni manje. Novca će uvijek biti dovoljno. Stavite ruku ispred vas i držati dlanove prema gore.


Spojite dlanove i provjerite da li se mali prsti dodiruju. Spojite svoj srednji prst, kažiprst i palac. Zatvorite oči i opustite se. Fokusirajte se na disanje. Udahnite i izdahnite polako i duboko.

Ako ste opušteni dovoljno primijetit ćete nagomilavanje energije između obrva. Izvedite ovaj potez dva puta dnevno, kad se probudite i prije spavanja. Uz pomoć ovoga možete reći zbogom finansijskim problemima.

Izvor:http://slasnosve.blogspot.gr