ŽELITE DA VAM KOSA RASTE KAO ZALIVENA? ISPROBAJTE OVO! (RECEPT)Skoro svaka osoba na svijetu bi željela da ima dužu i bujniju kosu. Ipak, nisu sve osobe genetski predispozicionirani za takvo nešto!
Zbog toga većina osova rješenje za taj problem traži u raznim preparatima i pripravcima. Nažalost, većina njih ne djeluju, a i oni koji djeluju su veoma skupi.
Danas ćemo vam pokazati recept za jedan pripravak koji je jednostavno pripremiti, a to možete uraditi i vi sami. Nakon što probate ovaj pripravak zagarantovano vam je da će vam kosa rasti bujnija i ljepša.

Dnevno ljudi gube između 50 i 100 vlasi, a to ne mogu uočiti golim okom. Ako želite da spriječite gubitak kose preporučujemo vam ovaj prirodni pripravak.


Sastojci koji su vam potrebni su:
1/2 banana
žumance

kašika organskog meda
1/2 čaše piva

PRIPREMA:
U blenderu pomiješajte sve sastojke dok ne dobijete idealan spoj mješavina. Mješavina koju dobijete ne smije biti homogena, već bi trebala da bude kremasta.
Primjena ide na sljedeći način:Kada pripremite ovu mješavinu nanesite ju na kosu i vlasište. To se posebo odnosi na najugroženija područja. Nakon toga stavite papir film preko preparata kako bi zadržao područje toplim.
Tako će mješavina ući duboko u kožu a potrebno ju je držati sat ili dva a nakon toga isperite kosu.
Ako želite da postignete pozitivne rezultate tretman primjenjujte jednom tjedno.