ZAUVIJEK – za samo 15 minuta OVA smjesa od 3 sastojka će ukloniti dlake na licuPojava dlačica na licu je ženama neprijatelj broj jedan! Većina žena se pati zbog pojave dlačica iznad usana. Korištenje voska je način koji većina koristi, ali postoji još jedan daleko učinkovitiji a prirodan je.
Zbog bogatstva vitamnima, mineralima i supstancama za preventivu raka, ova mješavina dodatno zaglađuje kožu i činije sjajnom.

Koža je naš najveći organ i sve što se stavi na nju, odlazi direktno u krvotok. Zato moramo dobro paziti šta nanosimo na kožu.
Kako se riješiti dlačica na licu?


Sastojci koji će vam biti potrebni za pripremu ove smjese su:
2 kašike meda

1 kašika paste zobenih pahuljicca
2 kašike limunovog soka

Priprema i korištenje:
Pomiješati sve sastojke zajedno i utrljati na mjesto zahvaćeno dlačicama. Ostaviti da stoji 15 minuta i onda saprati sa toplom vodom. Nakon toga nanijeti kremu na lice.
Možete koristiti organsku kremu za lice sa umirujućim učinkom i sastojcima kao što su lavanda, kamilica ili kokos.Ovaj tretman treba ponavljati kontinuirano 2-3 puta sedmično i nakon jednog mjeseca upotrebe, primjetit ćete da će dlačice biti trajno uklonjene.
Za više postova o ljepoti i zdravlju ne oklijevajte i slobodno posjetite našu web stranicu češće i podijelite sa svojim prijateljima. Hvala!