UDALA SAM SE ISKLUČIVO IZ KORISTI ZA ČOVJEKA KOJI JE OD MENE STARIJI 23 GODINE...



Usala sam se isklučivo iz koristi za čovjeka koji je od mene stariji 23 godine. U startu sam planirala da nakon nekih 4-5 godina braka razvedem se od njega i dobro UNOVČIM RAZVOD. Tako je i bilo. Kaad je prošlo 5 godina obratila sam se jednom advokatu i iskreno mu sve ispričala i rekla mu da želim da to bude što brže može i da za cijenu ne pitam,

jer ako odradi kako treba novca će biti za sve i više nego dovoljno. Nakon što me saslušao, rekao mi je da njega novac ne interesuje i da ako želim da ubrzam postoji samo jedan način, a to je da spavam sa njim. Iskreno tako nešto mi i više odgovara, jer sam 5 godina krevet dijelila sa nesposobnim matorcem. Otišli smo u jedan elitni hotel i baš uživali, barem sam ja uživala, ali mojoj sreći je brzo došao kraj. Kada smo sve završili, istuširali se i sjeli da zapalimo i popijemo po kafu rekoa mi je da je on član tima advokata koji rade za mog muža, da je naš odnos detaljno snimio i da ću dobiti razvod za 24 sata, ali da ću iz braka izaći bjednija i jadnija nego što sam ušla.

Pokušala sam koliko toliko da spasim situaciju i ponudila sam mu baš mnogo novca, ali on se samo nasmija i rekoa da ga novac ne interesuje i da dovoljno zarađuje radeći za mog muža “prljave poslove”. Na izlazu iz sobe mi je rekao, obzirom da zna koliko me moj muž voli, da će da šuti o svemu ako ostanem sa njim u braku i nebudem tražila razvod. Trenutno imam 27, a moj muž 50, znači ako ostanem cijeli život ću provesti sa matorcem, a ako ga napustim života neću ni imati. Šta da radim, koje zlo od dva zla da izaberem???