ŠARE ZVEZDANOG SVEMIRA: Nova tehnika farbanja jaja za Uskrs


Najzanimljivije su ideje namenjene najmlađima, a mustru za šaranje jaja pod nazivom "Galaksija" preporučujemo isključivo za igru i jaja koja nećete jesti
Zbirka veselih motiva za uskršnje praznike dopunjava se iz generacije u generaciju! Najmlađi traže i Univerzum, a na vama je da im organizujete zabavu i zajedničko šaranje "svemirskih jaja"...

Džesika Žoasin posvetila je dobar deo svog bloga pripremama za Uskrs.
Najzanimljivije su ideje namenjene najmlađima, a mustru za šaranje jaja pod nazivom "Galaksija" preporučujemo isključivo za igru i jaja koja nećete jesti - drvena, od stiropora ili ona iz kojih je sadržaj izvađen.

Džesika koristi dve metode za osnovu "svemirskih" jaja. Jedan su akrilne boje koje nanese u ljubičastim, tamnoplavim i tirkiznoplavim nijansama a drugi su tempere koje razblažene vodom nanosi pomoću pipete i četkice na dobro navlaženu podlogu. Najzanimljiviji deo za mališane dolazi kad počnete izradu zvezdica!
xxx
Pomoću četkice za zube zlatna boja se lepo raspršuje jednostavnim pokretima, a vi se potrudite da prostor u kojem radite zaštitite od prljanja!Džesika sve jasno prikazuje na video snimku, pogledajte!