SAMO JEDAN LIMUN ZA INTIMNE DIJELOVE: Evo čemu služiStanje kože koja se manifestira kao zatamljena koža između nogu, a često u području prepona zove Acantosis nigricans. To se najčešće vidi kod pretilih ljudi. Ovo stanje može biti izoliran ili simptom ozbiljnijih bolesti. Ovdje su neke činjenice o Acantosis nigricans i načine za izbjeljivanje tamnih stidnih području između nogu.

Kako osvijetliti tamne kože na javne površine

Uzroci bolesti

Uzroci ovog poremećaja nisu u potpunosti istraženi, ali to je vrlo čest u pretilih osoba. Također povezano je sa dijabetesom tip 2 ima veću prevalenciju ovog stanja. I Osim dijabetesa, ovo stanje može biti uzrokovan hormonska neravnoteža, tumora i genetskih čimbenika.

Limun ima normalan piling svojstva. Isto tako, on je bogat vitaminom C koji pomaže evakuirati mrtve stanice i popraviti  ton kože. To isto tako može stimulirati regeneraciju zdravim stanicama kože.

Nanesite limunov sok na javnom mjestu i utrljajte nježno za par minuta. Ostavite ga da ostane za oko 20 minuta. Operite u toploj vodi i nanesite hidratantnu  kremu.