ČUDOTVORNA DIJETA: Smršajte 4 kilograma za 3 dana!



Ova dijeta vas neće izgladneti, niti ćete se osećati iscrpljeno i umorno, već ćete naprotiv biti veoma čili i puni energije...
Dijeta sa jogurtom je pre svega zdrava jer veoma povoljno utiče na varenje i pomaže bolju probavu. Trodnevna dijeta je vrlo laka za sprovesti i donosi odlične rezultate u kratkom vremenskom periodu.

Prvi dan
- doručak: niskomasni jogurt sa pahuljicama po vašem izboru.

- ručak: bareno povrće sa pirinčem uz nezaobilazno maslinovo ulje, od začina možete dodati so i biber, a za dezert pojedite jedan blagi voćni jogurt.

- večera: napravite salatu od jedne šargarepe, jabuke i 50 grama šunke, sve blago propržite na maslinovom ulju i kad skinete sa vatre pridodajte jedan nemasni jogurt.

Drugi dan

- doručak: salata od krastavaca je idealna za početak novog dana, a sve što je potrebno je da iseckate na kockice krastavac i dodate mu blag probiotski jogurt.

- ručak: blago začinjenu ćuretinu propržite na maslinovom ulju, zatim joj dodajte papriku, paradajz i sitno iseckane šampinjone. Kad se prohladi dodajte jelu jedan jogurt.

- večera: jogurt sa šumskim voćem, naša preporuka je da sami napravite ovaj obrok od niskomasnog jogurta i isitnjenog voća.

Treći dan

- doručak: u jogurt dodajte narendanu jabuku, manju količinu sira, malo cimeta i blago posolite po ukusu.

- ručak: 150 grama fileta od oslića ispecite, a zatim dodajte salatu od krastavaca i jogurta, sa malo senfa.

- večera: u 100 grama testenine dodajte jaje i sitno iseckanu papriku i na kraju pomešajte sa niskomasnim jogurtom.

Izvor: pozdravsuncu